Rugsėjo 23 d. įvyko Vilkaviškio rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro ir VšĮ Vilkaviškio sporto ir pramogų centro suorganizuotas dviračių žygis „Sveikatos labui“. Tai buvo baigiamasis Europos judumo savaitės renginys, taip pat paminėjome keliaujančiųjų ir vairuotojų dieną.

Visus susirinkusius žygio dalyvius pasveikino Vilkaviškio rajono savivaldybės meras Algirdas Neiberka ir Biuro direktorė Laura Sadauskienė.

Lydimi gero oro, noro smagiai praleisti laiką iš Vilkaviškio miesto paplūdimio išriedėjo beveik 80 dviračių žygio dalyvių. Visi kartu įveikėme 25 kilometrų trasą: Vilkaviškis – Čyčkai – S. Nėries gimtinė – Paežerių dvaras.

Nuoširdžiai dėkojame Vilkaviškio rajono savivaldybės administracijai, Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilkaviškio raj. PK pareigūnėms Vilijai ir Agnei, „Neodentai“, Vilkaviškio rajono Suvalkijos (Sūdavos) kultūros centrui -muziejui, ūkininkams Vygandui Kušliui ir Vilijai Kušlienei už skanius obuolius bei visiems pagalbininkams, kurie prisidėjo prie žygio organizavimo. Dėkojame Vilkaviškio miesto bendruomenei ir jos pirmininkei Jūratei Drunienei už gardžią sriubą.

Lauksime Jūsų kituose žygiuose!