Rugpjūčio 27 d. 15 val. Vilkaviškio kultūros centro prieigose (Vytauto g. 28) vyks akcijos „Sužinok, kad gali“ renginys, kurio metu niekur nedirbantys ir nesimokantys jaunuoliai nuo 15 iki 29 metų amžiaus galės susitikti su „Kitas ka; mpas“ aktoriais, kurie pristatys Jaunimo garantijų iniciatyvą.

Renginyje dalyvaus Lietuvos socialinės apsaugos ir darbo ministrė Algimanta Pabedinskienė.

Plačiau apie renginį

Renginio vedėjai “Kito Kampo” aktoriai. Interaktyvios informacinės dalies metu, aktoriai improvizuodami ir su humoro doze bei interaktyviai bendraudami su dalyviais, supažindins su Jaunimo garantijų iniciatyvos ir ją įgyvendinančių projektų tikslais, siekiamais rezultatais, galimybėmis pasinaudoti projektų teikiamomis paslaugomis ir priemonėmis. Taip pat pateiks motyvuojančius sėkmės pavyzdžius ir atsakys į dalyvių rūpimus klausimus bei papildomai iškylančius klausimus.

Pramoginės dalies metu aktoriai betarpiškai bendraudami su dalyviais ir improvizuodami diegs nuostatas, kad užimtumas yra vertybė, kad alternatyvios užimtumo formos yra vertingos, kad būtina atsakingai planuoti karjerą, kad reikia rinktis pridėtinę vertę sau ir valstybei kuriančią veiklą. Taip pat, bus rengiami trupmi žaidimai, viktorinos, konkursai ir pan., kurių metu teisingai atsakę į užduotus klausimus, susirinkę žmonės būtų apdovanojami simbolinėmis dovanėlėmis už aktyvumą. Visi žaidimai ir viktorinos bus orientuoti į Jaunimo garantijas.

Gero humoro dozė su šia aktorių kompanija yra garantuota. „Humoras amžiaus neturi“, – pabrėžia aktorius Audrius Bružas ir primena, kad „Kito Kampo“ spektakliai yra skirti jaunimui iki 99 metų, todėl kviečiame visus vilkaviškiečius ir svečius smagiai praleisti popietę !!!

Renginys nemokamas.

Kviečiame dalyvauti!

11873365_515725078585415_7128231627598100508_n