Vasario 11 d. – Tarptautinė ligonio diena. Ši diena – puiki proga prisiminti sergančiuosius ir visus, kurie juos slaugo ir gydo. Ji pradėta minėti nuo 1992 m. įvairiomis akcijomis, konferencijomis, susitikimais visame pasaulyje.

Vilkaviškio rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kvietė rajono švietimo įstaigų ugdytiniu/mokinius bei mokytojus prisijungti prie akcijos ir lankstyti “Origami gerves”, kurios vasario 14 d. buvo išdalintos sergantiesiems Vilkaviškio ligoninės Slaugos ir palaikomojo gydymo bei Vaikų ligų skyriuose. Vilkaviškio rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistės įteikdamos gerves linkėjo ligoniams greičiau sustiprėti ir pasveikti, neprarasti vilties ir tikėjimo.

Taigi, mažiems stebuklams reikia visai nedaug, tik trupučio dėmesio ir nuoširdaus darbo, suteikiant šilumą ir džiaugsmą. Vilkaviškio rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras dėkoja vaikams ir pedagogams už bendradarbiavimą, o Vilkaviškio ligoninės vadovui, Slaugos ir palaikomojo gydymo bei Vaikų ligų skyrių personalui – už galimybę pasveikinti ligonius.

  

Visuomenės sveikatos specialistė Edita Jankienė