Vilkaviškio rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras įgyvendina projektą „Sveikos gyvensenos skatinimas Vilkaviškio rajono savivaldybėje“, finansuojamą iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšų, valstybės biudžeto lėšų, Vilkaviškio rajono savivaldybės lėšų.

Projekto tikslas – didinti Vilkaviškio rajono savivaldybės gyventojų sveikatos raštingumo lygį bei suformuoti pozityvius jų sveikatos elgsenos pokyčius. Projekto metu numatoma įgyvendinti sveikatos ugdymo priemones, kurios padėtų gyventojams ugdyti sveikos gyvensenos įpročius ir labiau rūpintis savo sveikata.

Vienas iš projekto renginių vyko 2020 m. liepos 9 d. Karklinių kaimo bendruomenės namuose. Renginys „Kaip išsaugoti šeimą ir atgaivinti santykius“ buvo skirtas įvairaus amžiaus žmonėms. Labai džiaugiamės, kad renginyje dalyvavo tiek jaunimas, tiek vyresnio amžiaus asmenys taip pat tiek poros, tiek vieniši asmenys.

Renginio metu dalyviai sužinojo, kokios yra santykių paslaptys ir jų etapai. Kodėl pasibaigia pirmasis etapas įsimylėjimas ir ko tikėtis vėliau. Lektorius pasakojo kaip atgaivinti nublankusius santykius ir ar išvis įmanoma tai padaryti. Dalyviai sužinojo kaip reikia pasirengti pokyčiams, kad padėtų ir būtų efektyvu. Davė praktinius patarimus santykių problemoms spęsti. Dalyviai taip pat galėjo užduoti visus rūpimus klausimus. Galime pasidžiaugti, kad dalyviai draugiškoje, atpalaiduojančioje aplinkoje atvirai reiškė savo mintis ir aktyviai diskutavo su lektoriumi.

Ačiū visiems, dalyvavusiems renginyje, už Jūsų gerą nuotaiką, emocijas ir gražius žodžius.

Dėkojame Karklinių kaimo bendruomenės pirmininkei už pagalbą organizuojant šį renginį.

Projektas “Sveikos gyvensenos skatinimas Vilkaviškio rajono savivaldybėje”
Kodas Nr. 08.4.2-ESFA-R-630-41-0002